top of page
Modern City

NOVECOM B.V.

Home: Welkom

DIENSTEN

Het ontwikkelen van mens en organisatie! Daar staat Novecom voor. Op basis van ruime praktijkervaring hanteert Novecom een eigen visie op organisatieontwikkeling. Novecom ziet het ontwikkelen van organisaties als een vakgebied waarbij mens en organisatie-inrichting voortdurend in balans dienen te zijn. Deze interactie komt tot uitdrukking in de organisatiecultuur. Wanneer het samenspel tussen mens en organisatie uit balans is, zorgt Novecom voor de juiste inzichten en verandermogelijkheden. De cultuur is hierbij cruciaal voor het begrijpen van de mens in de organisatie.

Business Meeting
Business Meeting
Brainstorming

CONSULTANCY

Organisatie scan

Novecom biedt u een op maat gemaakte organisatiescan aan. Deze levert een beknopte doorlichting van uw organisatie waarbij u snel zicht krijgt waar en hoe verbeterslagen te maken zijn. U kunt daarbij aangeven wat het zwaartepunt moet zijn van de scan. Door uw strategie, bedrijfsprocessen en resultaten door te lichten verzamelen we onze informatie. Natuurlijk spreken we daarbij ook u en uw medewerkers, aangezien we ervan overtuigd zijn dat mensen hierin namelijk het verschil maken. Door constante toetsing en terugkoppeling bent u van elke stap op de hoogte.

STRATEGISCHE PLANNING

Ontwikkel uw bedrijf

Wilt u uw bedrijf ontwikkelen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Hulp nodig bij het plannen of uitvoeren van uw volgende project? Laat ons u helpen. Elke organisatie kan met kleine stappen veranderingen doorvoeren. Maar bouwen aan de toekomst in de huidige, snel evoluerende markt betekent gewaagde kansen pakken en beslissingen nemen op basis van het juiste inzicht.

ONDERSTEUNING

Bereik uw doelen

Heeft uw organisatie te maken met een tijdelijke onderbezetting? Bent u op zoek en lukt het maar niet om de geschikte kandidaat te vinden? Of, heeft u uw uw vacature ingevuld maar duurt het nog even voordat de kandidaat in dienst treedt? Kortom, heeft u ondersteuning nodig, in dit geval kan Novecom u de oplossing bieden. Op operationeel niveau in verschillende lagen van uw organisatie, maar ook op strategisch als tactisch niveau kunnen wij u ondersteuning bieden.

Home: Diensten

CONTACT

Baden Powellstraat 85
5212 BW 's-Hertogenbosch
Nederland

0651542288

Business Meeting
Home: Contact
bottom of page